Bulgurul este o sursa excelenta de fibre, vitamine si antioxidanti. In plus, e simplu de preparat si ofera consistenta felurilor de mancare in care este integrat. Fie ca e folosit ca garnitura sau preparat principal, bulgurul iti asigura o portie sanatoasa de proteine. Alege-l ca alternativa la orez sau paste, atunci cand vrei sa mai schimbi peisajul culinar.
Beneficiile graului dur ecologic• Fierul din bulgur asigura buna functionare a sistemului circulator.
• Previne bolile cronice si stresul oxidativ, datorita antioxidantilor.
• Este o sursa importanta de fibre care impiedica acumularea grasimilor.
• Contribuie la scaderea colesterolului "rau".
• Graul dur e bogat in vitamine (B, K si E), minerale, calciu, seleniu, fier, magneziu, fosfor si zinc.
• Graul dur contine complexul de vitamine B care asigura sanatatea pielii, parului, ochilor si ficatului.
• Produsele din grau dur sunt digerate lent, ceea ce prelungeste senzatia de satietate.
Cum il poti savuraMixeaza-l cu alune sau migdale, marar proaspat, menta, patrunjel, lamaie si ghimbir pentru un preparat surprinzator. Il poti folosi alaturi de ciuperci ca alternativa la carne intr-o reteta de drob. E perfect pentru salate, oferindu-le consistenta.
Ingrediente:Grau dur ecologic, morcovi, ardei rosu si verde, ciuperci si apa.
Poate contine oua sau lapte. 0% sare adaugata. Timp de fierbere 10`.
Valori nutritionale/100 g: proteine 9.1g, grasimi 1.8g, carbohidrati 73.4g, energie 351 kcal.
Produs de
Ef Zin, Grecia