Bete chopsticks din lemn natural de maslin

Bete chopsticks din lemn natural de maslin
Disponibilitate: In stoc Pret: 31.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Bete chopsticks din lemn natural de maslin
Daca este sa vorbim despre o companie care si-a urma visul si l-a transformat in realitate, vom aminti compania Rizes, producatoarea acestor bete chopsticks din lemn natural de maslin. Ea si-au dorit sa realizeze o serie de produse unice, de calitate superioara, realizate numai din materiale naturale si organice, si a reusit.
 
Beneficiile lemnului de masline
Lemnul de maslin impresioneaza prin fibra bogata si liniile colorate, inconfundabile, duritate si rezistenta, proprietati care il recomanda pentru realizarea obiectelor de calitate superioara destinate uzului casnic.
In timpul prelucrarii, lemnul de masline are un miros distinct, placut si dulce, miros care ramane prezent in produsul finit chiar si cativa ani.
Datorita rezistentei lemnului, obiectele confectionate din lemn de maslin isi pastreaza luciul si frumusetea cu mult mai mult timp. Totodata, au calitati antiseptice si sunt usor de spalat si de intretinut.
 
De ce este special acest produs
Betele chopsticks din lemn natural de maslin sunt ideale pentru a servi orezul sau pastele. Este un produs de calitate superioara, extrem de aspectuos, cu o mare rezistenta la uzul de zi cu zi. Faptul ca este realizat manual ii confera unicitate si un plus de valoare.
Betele chopsticks sunt realizate din lemn natural de maslin si sunt unse cu un strat de ulei de masline pur, fara adausuri chimice. 
 
Recomandari pentru intretinere
Betele chopsticks din lemn natural de maslin nu trebuie spalate in masina de vase. Ele se vor spala manual si vor fi sterse cu un prosop de bumbac.
Pe termen lung, pentru intretinerea lor si pastrarea frumusetii fibrei lemnului, se recomanda aplicarea unui strat nou de ulei de masline pur. Acest lucru se poate face usor prin utilizarea unui prosop care nu lasa scame.

Produse unice cu durata lunga de viata si rezistenta pentru uzul zilnic. Aceste ustensile sunt facute din lemn natural de maslin si sunt unse cu un strat de ulei de masline, fara substraturi chimice.

Dimensiune aproximativa  33 cm

Produsul este realizat manual, fiecare produs este unic!

Producator: Rizes Crete, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Ustensile din lemn de maslin