Masline verzi cu usturoi si ardei

Masline verzi cu usturoi si ardei
Disponibilitate: In stoc Pret: 16.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Măsline verzi cu usturoi și ardei
Un produs care te va duce instant cu gândul la plajele însorite din Grecia - măsline verzi cu usturoi și ardei BIO. O mică afacere de familie din Grecia, MyGreekOlive, a avut grijă să culeagă doar măsline verzi alese, pe care mai apoi le-au pus bine alături de niște apă, sare, oregano, fulgi de chilli și desigur, combinația savuroasă și intensă de usturoi cu ardei.

Beneficiile acestui produs
În ceea ce privește beneficiile consumului de măsline verzi, un aspect important legat de acestea este faptul că au un indice glicemic mic: 15. Un indice glicemic mic eliberează energia treptat, pe când alimentele cu un indice glicemic mare conduc la creșterea nivelului de zahăr din sânge. 

Măslinele sunt bogate în fier, vitamina E, cupru, fiind, de asemenea, o sursă excelentă de fibre. Măslinele conțin grăsimi monosaturate, sănătoase (acid oleic Omega-9), care reduc riscul de arteroscleroză, crescând, în același timp, nivelul de HDL, adică nivelul colesterolului bun.
Prin conținutul bogat în grăsimi monosaturate și vitamina E, măslinele dispun de proprietăți antiinflamatorii care ajută în cazul osteoartritei, artritei reumatoide sau astmului. Măslinele contribuie la prevenirea bolilor cronice și la menținerea integrității membranelor celulare. 

De ce este special acest produs?
Încă de la primul contact, te va izbi instant aroma intensă a acestui mix delicios, iar mai apoi, după ce guști, vei ști sigur că ai luat decizia cea bună. 

Cum se utilizează produsul?
Dacă te întrebi cum să le consumi, îți spunem sincer. Sunt perfecte în salată și extraordinare pe un platou de brânzeturi. Chiar și direct din ambalaj le poți savura, dar oricum ar fi te vei bucura din plin de acest deliciu.

INGREDIENTE: măsline verzi, apă, sare, fulgi de ardei roșu dulce, oregano, ardei roșu natural, regulator de aciditate: acid citric, acid lactic.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE/100g:
Energie 178 kcal/745kJ, proteine 1.5gr, carbohidrați <1.0g din care zaharuri 0.5gr, grăsimi 18.5gr din care saturate 2.6gr, sodium (sare) 2.70 gr.
După deschidere, păstrați în frigider.

Produs in Grecia.

Producator: Mygreekolive, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline