Seminte de susan integral BIOSemintele de susan contin vitaminele B, D, E, F. Acestea sustin substante grase si substante proteice care, in cantitate moderata, este bine sa fie incluse in alimentatie. Se spune ca semintele de susan au fost printre primele condimente folosite in istoria omenirii.
Beneficiile acestui produsSemintele de susan contin cu pana la 50% mai multe proteine decat se gasesc in carne. Acestea sunt, de asemenea, produse tonice si sunt considerate a fi regenerante pentru dinti si oase. Semintele de susan sunt bogate in vitaminele B, D, E, F si sunt compuse din aproximativ 24% substante proteice, intre 48 si 65% substante grase, intre 14-18% substante extractive neazotate.
De ce este special acest produs?Semintele de susan propuse de noi sunt integrale, ceea ce inseamna ca sunt nerafinate, fiind mai bogate in vitamine si proteine decat cele neintegrale. Acestea stimuleaza digestia si au numeroase beneficii pentru sanatate. Produsul este BIO, cultivat prin agricultura ecologica, semintele fiind recoltate si selectate cu atentie si ambalate intr-un mediu protector, ferit de germeni.
Cum se utilizează produsul?Semintele de susan integrale pot fi adaugate in prepararea painii sau a produselor de panificatie, precum si in blaturile torturilor sau prajiturilor pentru ca ofera o textura crocanta si o aroma speciala. De asemenea, acestea pot fi adaugate in salate, pentru un plus de nutrienti, proteine si vitamine.
INGREDIENTE: seminte de susan integral*.
* produs din agricultura ecologica.
Produs impachetat in atmosfera protectoare, intr-un laborator care gestioneaza SOIA, SUSAN, GLUTEN, NUCI CU COAJA SI ALUNE.
Dupa deschidere, pastrati la rece pe timpul verii.
INFORMATII NUTRITIONALE/100g:Energie 2529kJ/612kcal, grasimi 53.90g din care saturate 8.30g, carbohidrati 5.30g din care zaharuri 1.00g, fibre 10.50g, proteine 21.20g, sare 0.01g.
Producator:
B.D.L MON. IKE, Grecia