Dulceata de dovleacDovleacul poate parea un ingredient ceva mai bizar din care sa obtii dulceata. Aflati insa ca dulceata de dovleac nu este deloc un produs neobisnuit. Aceasta se obtine in gospodarii in special in perioada toamnei, deoarece acesta este sezonul dovlecilor. Din fericire, nu trebuie sa asteptati pana atunci si nici sa investiti timp si efort pentru a avea pe masa o dulceata „ca la mama acasa”.
Beneficiile produsuluiDovleacul este o leguma bogata in vitamine si minerale. Acesta este bogat in vitamina C, vitamina E si vitamina A. In cantitati ridicate se gasesc si potasiul si betacarotenul care nu doar ca ii ofera culoarea portocalie, ci este si un antioxidant puternic.
Dovleacul mai contine si saruri minerale precum fosfor, calciu, cupru, antioxidanti, fibre, proteine, calciu, magneziu, acid pantotenic si triptofan, tiamina, piridoxina si niacina.
De ce este special acest produs?Acest produs nu contine niciun fel de conservanti sau aditivi. Singurele ingrediente folosite in compozitie sunt exclusiv fruct, zahar si suc de lamaie. Dulceata de dovleac are un gust distinct si unicat. Este un produs pe care trebuie sa il incerci si sa il ai la indemana.
Cum se utilizeaza produsul?Dulceata de dovleac este perfecta pentru tartinele de la micul dejun, pentru a fi folosita in prajituri sau chiar ca ingredient sau garnitura pentru mancaruri cu carne (in special fripturi).
Ingrediente: fruct, zahar, suc de lamaie.
Fara niciun fel de aditivi si conservanti.
Produs in Grecia.
Producator:
Ergastiripieridon, Grecia