Saratele cu cascaval

  • Saratele cu cascaval
    Hai sa facem impreuna saratele.

    Ingrediente:

    - 550 g faina
    - 250 g unt moale
    - 200 g cascaval ras
    - 1 lingurita de sare
    - 2 oua
    - +1 albus
    - 50 ml lapte

    Pentru uns deasupra :

    - 1 galbenus
    - Cascaval
    - Susan Bio

    Intr-un bol adaugam faina, cele 2 oua, sarea, albusul de ou, laptele si untul moale. Framantam apoi adaugam cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.

    Aluatul obtinut il dam la rece pentru 30 minute!

    Se intinde aluatul in forma rotunda si se taie fasii dupa forma dorita.
    Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ungem cu galbenus de ou si razuim cascaval sau punem susan dupa cum ne place noua!
    Dam la cuptor pana se rumenesc.

    Va dorim pofta buna!

Categorii

Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 190 lei. Transport gratuit in provincie* pentru comenzi mai mari de 340 lei.
* in aria de acoperire a Fan Courier

Blog