Ulei de masline extravirgin PDO aciditate 0,1 - 0,5% 5L Kanakis

Ulei extravirgin de masline certificat PDO (produs de origine protejata), Grecia
Disponibilitate: In stoc Pret: 288.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Daca sunteti in cautarea unui ulei de masline de origine protejata, sanatos, gustos, aromat si care sa se poata folosi si la prajit, uleiul de masline Kanakis extravirgin PDO poate fi solutia.

Acesta este un ulei de masline certificat PDO produs de Kanakis in Grecia printr-o tehnica pur mecanica. Materia prima folosita o reprezinta maslinele Koroneiki, un soi de masline de calitate superioara care se gasesc in regiunea Messinia din peninsula Peloponez.

Se poate spune despre uleiul de masline Kanakis extravirgin PDO, care este un ulei extravirgin, ca este sucul cat se poate de pur si natural al maslinelor, el putandu-se consuma imediat dupa obtinere. Acest lucru se datoreaza tehnicii de productie, pur mecanica, care, pe langa presarea la rece mai presupune zdrobirea si centrifugarea. In timpul procesului de fabricatie nu se adauga nici o alta substanta care ar putea altera calitatea si aroma produsului.

Asa se explica de ce se pastreaza aproape integral atat elementele nutritive, cat si gustul si aroma absolut delicioasa a maslinelor abia culese. Uleiul de masline Kanakis extravirgin PDO este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai gustoase uleiuri de masline, datorita numeroaselor substante aromatice pe care le contine. Mai mult, culoarea sa, puternic aurie, il face inconfundabil! Aceasta culoare se explica prin faptul ca la fabricarea produsului se folosesc numai masline foarte bine coapte.

Bogat in vitamina E si polifenoli, uleiul de masline Kanakis extravirgin PDO prezinta o rezistenta crescuta la alterare si oxidare. Totodata, el este bogat in susbtante antioxidante, vitale pentru sanatate, iar aciditatea lui atinge valoarea maxima de doar 0.5%.

Producator: Kanakis, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Zenaida Luca-Hac
  Excelent.
  Daniel Zaharia
  Foarte mulțumit
  Marian Lungu
  Produse de calitate, firmă super. Recomand!
  Marcela
  Foarte bun, produse excelente!
  ZENAIDA LUCA
  DESĂVÂRȘIT. MULȚUMIM MULT ! NOTA 10
  Caty
  Produs de calitate.
  Vasiliu Iulian
  Un produs de calitate
  Amalia Petcov
  Bun raport calitate pret. Recomand!
  Mirela
  Ulei de calitate excepțională, uleiurile grecești sunt cele mai bune!!!