Ulei de masline extravirgin nefiltrat The Governor Premium Limited Edition

Ulei de masline extravirgin nefiltrat premium editie limitata
Disponibilitate: In stoc Pret: 235.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Ulei de masline extravirgin nefiltrat premium, continand cea mai ridicata concentratie de polifenoli pe plan mondial, comparativ cu produsele similare.

"The Governor" este un ulei de masline extra virgin foarte fin, provenind din Insula Corfu. Se estimeaza ca pe aceasta insula cresc aproximativ 4 milioane de maslini, atat salbatici cat si cultivati. Maslinii din Insula Corfu sunt speciali, multi dintre copaci datand de sute de ani, aici intalnindu-se unele dintre cele mai varstnice plantatii de maslini din lume.

Uleiul de masline nefiltrat "The Governor" este obtinut din masline culese inainte de maturitate si presate la rece la temperaturi foarte scazute, familia Dafnis, cea care produce acest ulei, folosind cele mai delicate metode de prelucrare in presele de ulei. Temperatura este monitorizata in permanenta, fiind mentinuta o temperatura medie joasa (17-21°C) pe parcursul intregului proces, deoarece caldura distruge proprietatile antioxidante atat de benefice ale uleiului de masline.

De aici rezulta calitatea deosebita a acestui ulei de masline, caracterizat prin aroma proaspata, gust incomparabil si continut bogat in polifenoli.

Aciditatea acestui ulei de masline este ≤ 0,3%.
 
Premii Ulei de masline Governor

Soiul de masline "Lianolia" este originar din regiunea Marii Ionice. Este o varietate pretentioasa din care, in conditii propice si cu ingrijire corespunzatoarea, este produs un ulei de masline extra virgin de o calitate exceptionala, cu un continut polifenolic foarte ridicat.

La inceputul anului 2014, "The Governor" a fost primul ulei de masline extra virgin din lume care a beneficiat de etichetarea conform Regulamentului UE 432/2012 de stabilire a unei liste de mentiuni de sanatate permise, inscrise pe produsele alimentare, datorita concentratiei sale ridicate de polifenoli speciali.

Initiativa producatorului de a utiliza Mentiunea de Sanatate pe eticheta se bazeaza pe testele efectuate in cadrul National Kapodistrian University din Atena, Departamentul de Medicina, Medicatie si Chimia Produselor Naturale, sub supravegherea Profesorilor Prokopis Magiatis si Eleni Meliou, in colaborare cu UC Davis University din California. Rezultatele acestor teste au stabilit faptul ca "The Governor" este unul dintre uleiurile cu cea mai mare concentratie de polifenoli, ceea ce inseamna unul dintre uleiurile cele mai pretioase din intreaga lume.

Datorita ambitiei si incercarii continue de a perfectiona produsul si de a imbunatati practicile de management, rezultatele pozitive au depasit cele mai optimiste asteptari, astfel incat, prin recolta de masline din 2015-2016
(octombrie 2015), "The Governor" a atins un record prin indicele D3 al polifenolilor, care a ajuns de la 1140mg/kg la valoarea de 2377mg/kg.

Pe langa testele intreprinse in cadrul National Kapodistrian University din Atena, "The Governor" a fost supus unor variate teste si experimente realizate in decursul ultimilor ani de urmatoarele universitati: University of Louisana din Monroe si Hunter College din New York.

Rezultatele oficiale ale tuturor testelor confirma faptul ca "The Governor" este unul dintre cele mai benefice – daca nu chiar cel mai benefic ulei de masline din lume.

Producator: Olive Fabrica, Corfu, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Alina
  Uleiul cel mai polifenolic din lume. Pentru mine este cel mai bun !
  Adina Mihalcea - totul despre raw
  o minunatie pentru sanatate!
  Ama
  Acest ulei este o minune!
  Alis
  Este ca un medicament,este cel mai bun ulei de masline!
  Elena
  Cel mai bun ulei de masline, gust unic, desavarsit. Cautam demult un ulei de masline fara aciditate ridicata, acesta este ideal! Justifica pretul!
  Izabela
  Cred ca este un ulei foarte sanatos, arata a fi d ecalitate, dar sa stiti ca este f f amar! Scrie pe eticheta lui acest lucru, dar asta vedeti dupa ce ati cumparat - in descrierea de pe site nu era aceasta informatie cand l-am cumparat. In fine, l-am folosit in combinatie cu un ulei de struguri ca sa diminuez amareala si a mers asa.
  Adriana
  Cel mai bun ulei!
  Magda
  Este un ulei foarte fin, mi-a placut in orice combinatie, o sa mai comand cat de curand!

  Alte produse din categoria Agoureleo - Ulei de masline Premium