Profită de reducerea de 25% la toate produsele din categoriile: Ulei de masline, Masline si Pasta de masline !
*Oferta este valabilă până la data de 14 august, ora 23:59, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte.

Ulei de masline extravirgin cu trufe negre 250ml Dryas Greek Truffle

Ulei extravirgin de masline cu trufe negre 250ml
Disponibilitate: In stoc Pret: 49.50 lei ; Pret vechi: 66.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Dupa o evaluare riguroasa a mai multor parametri, cum ar fi altitudinea, ph-ul solului si vegetatia din regiune, fondatorii Dryas Greek Truffle au ales, ca locatie pentru a incepe afacerea cu trufe, satul Polidendri, situat la o altitudine de 700 m si la o distanta de 25 de kilometri de orasul Veria, din Muntii Pieria. Conditiile climatice din regiune s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru cultivarea acestui soi de ciuperci si dezvoltarea afacerii cu trufe si produse pe baza de trufe.

Trufele sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete, in cele mai extravagante restaurante.

Uleiul de masline extra virgin produs de Dryas Greek Truffle este extras la rece, exclusiv prin procedee mecanice, si este imbogatit cu aroma de trufe negre (Tuber melanosporum).

Veti fi cuceriti de aceasta aroma fructata unica. O picatura de ulei este suficienta pentru a da mancarurilor o savoare deosebita.

Se poate folosi rece pentru: maioneza, carpaccio, vinaigrette. Se recomanda a se folosi cald pentru: paste proaspete, risotto, peste.

Dupa deschidere, aroma se mentine timp de 3 luni. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Producator: Dryas Greek Truffle, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Trufe

  (2) review-uri
  Mustar cu trufe negre
  36.00 lei
  Adauga in cos
  (0) review-uri
  Sos rosu cu trufe negre
  32.00 lei
  Adauga in cos
  (0) review-uri
  Trufe albe carpaccio
  83.00 lei
  Adauga in cos