Amestec de plante Dad`s Spicy mix

Condimente Amestec de plante Dad`s Spicy mix
Disponibilitate: In stoc Pret: 26.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Prieten bun cu mâncarea picantă? Avem ceva irezistibil, sănătos și 100% natural pentru tine - amestec de plante Dad’s Spicy Mix de la Sparoza!

Cele 8 condimente din acest mix te vor trimite într-o călătorie plină de gusturi intense și picante, pe care cu siguranță vei vrea să o mai experimentezi. Un amestec deosebit, care va accentua savoarea preparatelor tale și îi va oferi un gust înțepător.

Mixul se bazează pe o combinație de paprika dulce cu cea afumată, chili, boabe de piper, semințe de fenicul, turmeric, muștar și sare. Așa că, oriunde l-ai adăuga, nu ai cum să dai greș.

Plantele au fost alease și cultivate cu grijă în condiții organice, ca tu să te bucuri de gustul lor natural. În același timp, acest amestec picant ne încântă organismul și cu beneficiile sale asupra sănătății.

Fie că alegi să îl presari peste o friptură fragedă sau niște cartofi delicioși, te vei bucura de un gust profund și înțepător, datorită celor 8 condimente deosebite din acest mix. Îl poți folosi ca atare chiar și peste popcorn, salată de cartofi sau pâine prăjită. Se potrivește de minune mai ales în preparatele tradiționale grecești. 

Ingrediente: paprika dulce, paprika afumata, chili, boabe de piper, seminte de fenicul, turmeric, seminte de MUSTAR, sare de mare naturala.

Fără conservanți, aditivi, arome și coloranți artificiali.

Produs handmade. Produs în Grecia.

Produs de Sparoza, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
  Andreea
  Un mix neașteptat de bun... soțul este pretentios la condimente, dar ce am preparat cu acest mix a spus ca este delicios

  Alte produse din categoria Condimente / Plante / Sare de mare

  (6) review-uri
  Dafin BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (2) review-uri
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos