Te gândești să îți surprinzi musafirii de sărbători cu ceva deosebit și savuros, specific mediteranean? O variantă simplă și gustoasă ar fi să le prepari grecescul Souvlaki. Dacă vrei să îi impresionezi cu adevărat prin gusturi autentice, care să îi ducă direct cu gândul la Grecia, îți recomandăm acest amestec de plante pentru Souvlaki și grătar.
Folosește-l cu încredere pentru orice preparat la grătar și vei obține cu siguranță ceva savuros. Tu doar asigură-te că toată carnea este gătită bine, iar mai departe se va ocupa acest mix aromatic care îți va transforma orice preparat într-un adevărat deliciu.
Combinația de cimbru, rozmarin și coriandru vor oferi cărnii gustul autentic mediteranean. Mai apoi, fulgii de ardei, paprika afumată, chilli, chimionul și turmericul vor încânta papilele cu un gust înțepător și ușor picant. Ceapa, usturoiul și boabele de muștar vin la final ca cireașa de pe tort. Tot amestecul este îmbogățit, desigur, cu boabe de piper și sare de mare naturală. Parcă auzi deja sfârâitul cărnii și simți cum toate ierburile își eliberează aromele intense prin împrejurimi.
Fiecare plantă a fost crescută, culeasă și uscată în mod natural, cu atenție și grijă, pentru a-și păstra pe deplin toate aromele.
Pentru a obține un Souvlaki perfect, taie carnea în bucățele mici de 3 cm și prepară o marinadă dintr-o lingură din amestec și două linguri de ulei de măsline.
Ingrediente: cimbru, rozmarin, coriandru, boabe de piper, sare de mare naturala, ardei paprika afumat, fulgi de ardei, chilli, chimion, ceapa, usturoi, turmeric, seminte de MUSTAR.
Fără conservanți, aditivi, arome și coloranți artificiali.
Produs handmade. Produs în Grecia.
Produs de
Sparoza, Grecia