Ulei masline Kanakis extravirgin cu Ulei esential de Oregano organic

Ulei de masline extravirgin, obtinut prin presare la rece si ulei esential de oregano organic.
Disponibilitate: In stoc Pret: 23.00 lei

Livrare in 24h Livrare in 24-48 ore. Comanda pana in ora 14:00 si maine poti primi produsele.
Uleiul de masline cu oregano este un produs nou al familiei Kanakis, maslinele apartinand varietatii denumite "Koroneiki", provenind din regiunea Messinia, Peninsula Peloponez.

Este obtinut prin presare la rece, modalitatea de productie, depozitare si imbuteliere respectand cele mai inalte standarde de calitate, impuse in primul rand de reputatia numelui Kanakis. Uleiul astfel obtinut este un produs extravirgin deosebit, care este desavarsit prin adaugarea esentei de oregano. Oregano confera uleiului un gust si o aroma deosebita, oferind consumatorului o calatorie delicioasa catre gastronomia mediteraneana.

De multe secole si pana in prezent, sucul natural al maslinelor, avand o compozitie chimica ideala si nefiind necesara prelucrarea acestuia, a reprezentat sursa de sanatate si longevitate a locuitorilor din regiunea mediteraneana. Valoarea sa alimentara, nutritionala si biologica este extrem de importanta, uleiul de masline situandu-se in primele 10 cele mai benefice produse alimentare.

Uleiul de masline cu oregano poate fi folosit impreuna cu salate, branzeturi, pentru obtinerea sosului Vinaigrette sau la prepararea pestelui marinat.

Producator: Kanakis, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota
    Tania B
    Un ulei cu gust fin de masline cu o aroma minunata de oregano. Perfect pentru salatele verzi.

    Alte produse din categoria Ulei de masline