Profită de reducerea de 25% la toate produsele din categoriile: Ulei de masline, Masline si Pasta de masline !
*Oferta este valabilă până la data de 14 august, ora 23:59, în limita stocului disponibil, și nu se cumulează cu alte promoții, reduceri sau oferte.

Ciuperci Shiitake BIO

Ciuperci Shiitake BIO
Disponibilitate: In stoc Pret: 24.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Ciuperci Shiitake BIO

Daca esti fan al mancarii cu tenta asiatica si un connaisseur intr-ale ciupercilor savuroase, atunci cu siguranta ar trebui sa ai in bucataria ta si o punguta de Shiitake. Sa fie acolo, in caz ca vrei vreodata sa faci rapid niste paste care sa placa la toata lumea. 

Beneficiile acestui produs
Ciupercile sunt considerate a fi inlocuitoarele vegetale ale carnii cea de toate zilele. Iar daca ai un regim vegetarian sau vegan, consumul de ciuperci este indicat pentru a putea avea o alimentatie mai echilibrata si nutritiva. 

Ciupercile Shiitake isi au originile in partea de est a Asiei, iar denumirea lor provine de la copacul “shii”, pe trunchiul caruia cresteau. Acest tip de ciuperci este bogat intr-o multitudine de vitamine si minerale, avand un efect benefic asupra sanatatii. 

Consumul de ciuperci Shiitake duce la intarirea sistemului imunitar si contribuie la imbunatatirea necesarului de vitamine si minerale pentru organism. Shiitake contin cantitati importante de cupru, seleniu, Vitamina B, Vitamina D, zinc, magneziu, fibre si antioxidanti.

De ce este special acest produs?
La fel ca majoritatea produselor noastre, si aceste ciuperci sunt produse BIO. Aceste ciuperci Shiitake au fost cultivate printr-un proces de agricultura ecologica, respectand factorii naturali in corelatie cu conservarea si dezvoltarea mediului. Produsul este vegan, iar singurul ingredient pe care acesta il contine sunt insasi ciupercile in cauza.

Cum se utilizează produsul?
Acest produs contine ciuperci uscate, asadar, acestea trebuie rehidratate inainte de utilizare. Pentru a face acest lucru se recomanda inmuierea ciupercilor intr-o apa calduta, la temperatura camerei. Nu se recomanda folosirea apei fierbinti, intrucat apa fierbinte poate lua din aroma si proprietatile ciupercilor. 

Apa in care au fost rehidratate ciupercile se poate refolosi in supe, ciorbe, mancaruri sau sosuri, fiind la randul ei foarte aromata. 
Ciupercile pot fi folosite in prepararea de paste, supe, ciorbe, tocanita.

INGREDIENTE: ciuperci uscate edodes Lentinula* (ciuperci Shiitake), 
* produs din agricultura ecologica.

Produs impachetat in atmosfera protectoare, intr-un laborator care gestioneaza SOIA, SUSAN, GLUTEN, NUCI CU COAJA SI ALUNE.

Dupa deschidere, pastrati la rece pe timpul verii. 

Produs vegan.

DECLARAȚIE NUTRIȚIONALA/100g/GDA*
Energie 1159kJ/277kcal, grasimi 1.7g din care saturate 0.37g, carbohidrati 24.5g din care zaharuri 0.51g, fibre 34g, proteine 24g, sare 0.016g.

Producator: B.D.L MON. IKE, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Conserve