Dupa o evaluare riguroasa a mai multor parametri, cum ar fi altitudinea, ph-ul solului si vegetatia din regiune, fondatorii Dryas Greek Truffle au ales, ca locatie pentru a incepe afacerea cu trufe, satul Polidendri, situat la o altitudine de 700 m si la o distanta de 25 de kilometri de orasul Veria, din Muntii Pieria. Conditiile climatice din regiune s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru cultivarea acestui soi de ciuperci si dezvoltarea afacerii cu trufe si produse pe baza de trufe.
Trufele sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate retete, in cele mai extravagante restaurante.
Veti fi cuceriti de aceasta aroma fructata unica. O picatura de ulei este suficienta pentru a da mancarurilor o savoare deosebita.
Se poate folosi rece pentru: maioneza, carpaccio, vinaigrette. Se recomanda a se folosi cald pentru: paste proaspete, risotto, peste.
Ingrediente: ulei de masline extravirgin, aroma.
Poate contine urme de: NUCI, MUSTAR, LAPTE, OUA, GLUTEN.Dupa deschidere, aroma se mentine timp de 3 luni. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Producator:
Dryas Greek Truffle, Grecia
elena zamfir
m-a cam dezamagit. La ingredinete scrie ulei de masline si arome. Sa inteleg ca uleiul nu a vazut trufe?