Afrina Floare de sare cu 96 minerale 1kg

Afrina Floare de sare cu 96 minerale 1kg
Disponibilitate: In stoc Pret: 77.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Afrina Floare de sare cu 96 minerale 1kg

Din inima Greciei, vă prezentăm Afrina Floare de Sare cu 96 de Minerale - un dar al naturii care îmbină savoarea, beneficiile pentru sănătate și autenticitatea într-un singur produs.

Beneficii Cheie:

96 de Minerale Esențiale: Această floare de sare este o sursă naturală de 96 de minerale esențiale, care contribuie la menținerea echilibrului mineral al organismului, susținând o sănătate optimă.

Puritate și Naturalețe: Produsă în Grecia și recoltată cu grijă, Afrina Floare de Sare este 100% naturală, fără aditivi sau conservanți. Este puritatea în forma sa cea mai autentică.

Proces de Realizare Tradițional: Fiecare cristal de sare este atent extras și prelucrat în mod tradițional, păstrând intactă autenticitatea și textura sa unică.

Savoare Complexă și Crocantă: În fiecare mușcătură, veți descoperi gustul complex și textura crocantă care face din Afrina o experiență gustativă deosebită.

Deliciu Autentic Grecesc: Adăugați o notă de autenticitate Greciei în fiecare masă cu Afrina Floare de Sare. Folosiți-o pentru a îmbunătăți gustul preparatelor, salatelor sau chiar peștelui proaspăt.

Afrina Floare de Sare cu 96 de Minerale este nu doar un condiment, ci și o experiență culinară sănătoasă. Descopiți secretul Greciei pentru gust și sănătate, direct în bucătăria dumneavoastră.

Ingrediente: sare naturala nerafinata din Messolonghi.

Calitate premium.

Produs local.

Producator: Alatifloros, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Condimente / Plante

  (6) review-uri
  Dafin BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos
  (2) review-uri
  Tei BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos