Sare nerafinata din Messolonghi 800g

Sare nerafinata din Messolonghi 800g
Disponibilitate: In stoc Pret: 21.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Sare nerafinata din Messolonghi 800g

Din Salinele Messolonghi din Grecia, vă prezentăm Sarea Nerafinată, o comoară naturală care îmbină beneficiile, autenticitatea și gustul pur în fiecare cristal.

Beneficii Cheie:

Puritate și Naturalețe: Sarea nerafinată din Messolonghi este o sursă pură de săruri minerale, extrasă direct din natură. Este lipsită de aditivi, conservanți sau procese chimice, păstrând astfel autenticitatea sa.

Bogată în Minerale Esențiale: Acest cristal de sare este încărcat cu minerale esențiale precum magneziu, potasiu și iod, care susțin echilibrul mineral al organismului și contribuie la sănătatea inimii și a sistemului nervos.

Metodă Tradițională de Realizare: Procesul de extracție și cristalizare este realizat în mod tradițional, menținând autenticitatea și textura cristalelor, precum și calitatea superioară a produsului.

Gust Complex și Unic: Fiecare cristal de sare oferă un gust complex, cu note de savoare specifică regiunii Messolonghi, ce adaugă o notă specială oricărei mese. Granulație medie.

Folosiți Sarea Nerafinată din Messolonghi pentru a îmbunătăți gustul preparatelor culinare, de la fructe de mare proaspete la preparatele vegetariene. O alegere perfectă pentru orice bucătărie.

Bucurați-vă de gustul, beneficiile și puritatea cristalelor din Messolonghi în fiecare zi.

Ingrediente: sare naturala nerafinata din Messolonghi.

Calitate premium. 100% natural.

Producator: Alatifloros, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Condimente / Plante

  (6) review-uri
  Dafin BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos
  (2) review-uri
  Tei BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  18.00 lei
  Adauga in cos