Sare nerafinata din Messolonghi 800g

Sare nerafinata din Messolonghi 800g
Disponibilitate: In stoc Pret: 21.00 lei

Livrare rapida Termenul de livrare este de pana la 3 zile lucratoare.
Sare nerafinata din Messolonghi 800g

Din Salinele Messolonghi din Grecia, vă prezentăm Sarea Nerafinată, o comoară naturală care îmbină beneficiile, autenticitatea și gustul pur în fiecare cristal.

Beneficii Cheie:

Puritate și Naturalețe: Sarea nerafinată din Messolonghi este o sursă pură de săruri minerale, extrasă direct din natură. Este lipsită de aditivi, conservanți sau procese chimice, păstrând astfel autenticitatea sa.

Bogată în Minerale Esențiale: Acest cristal de sare este încărcat cu minerale esențiale precum magneziu, potasiu și iod, care susțin echilibrul mineral al organismului și contribuie la sănătatea inimii și a sistemului nervos.

Metodă Tradițională de Realizare: Procesul de extracție și cristalizare este realizat în mod tradițional, menținând autenticitatea și textura cristalelor, precum și calitatea superioară a produsului.

Gust Complex și Unic: Fiecare cristal de sare oferă un gust complex, cu note de savoare specifică regiunii Messolonghi, ce adaugă o notă specială oricărei mese.

Folosiți Sarea Nerafinată din Messolonghi pentru a îmbunătăți gustul preparatelor culinare, de la fructe de mare proaspete la preparatele vegetariene. O alegere perfectă pentru orice bucătărie.

Bucurați-vă de gustul, beneficiile și puritatea cristalelor din Messolonghi în fiecare zi.

Ingrediente: sare naturala nerafinata din Messolonghi.

Calitate premium. 100% natural.

Producator: Alatifloros, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

  Alte produse din categoria Condimente / Plante

  (2) review-uri
  Tei BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (3) review-uri
  Roinita BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos
  (1) review
  Menta regala BIO
  17.00 lei
  Adauga in cos

  Categorii

  Transport gratuit in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 150 lei. Transport gratuit in provincie* pentru comenzi mai mari de 300 lei.
  * in aria de acoperire a Fan Courier

  Blog