Masline verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper

Masline verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper.
In curand!
Grecia este un loc pe care, odata ce l-ai vizitat, nu il vei uita toata viata. Plajele insorite, locuitorii extrem de primitori si, deloc in ultimul rand, bucataria si produsele traditionale, vor ramane mereu o amintire placuta, vie, usor de evocat.

Iata de ce maslinele verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper, un produs traditional grecesc, sunt o ocazie minunata pentru a retrai vacantele de vis petrecute in tara maslinelor.

Maslinele verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper sunt produse de firma Ellion in Grecia si sunt apreciate si cautate de cumparatorii din toate colturile lumii si, desigur, in special de cei care le-au incercat cel putin o data.

Producatorul ne impartaseste ingredientele, si anume: masline chalkidiki, saramura (apa, sare, acid citric, acid lactic) must de struguri 7%, mix de piper granule 0.7%, regulator de aciditate: otet din struguri. Toate sunt ingrediente traditionale si care fac parte din bucataria traditionala greceasca.

Produsul contine sulfiti, fiind un produs pasterurizat si fara conservanti.

Producatorul avertizeaza ca maslinele verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper pot contine samburi sau resturi de samburi si recomanda consumarea cu atentie.

El se poate achizitiona in borcane de 355 gr care contin produs uscat in cantitate de 180 gr.

Totodata, producatorul recomanda ca, dupa deschidere, produsul sa fie pastrat in frigider si consumat in maxim 10 zile. Astfel ne vom putea bucura cat mai mult de prospetimea si savoarea maslinelor verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper.

Masline verzi fara samburi marinate cu must de struguri & mix de piper.

Ingrediente: masline chalkidiki, saramura (apa, sare, acid citric, acid lactic) must de struguri 7%, mix de piper granule 0.7%, regulator de aciditate: otet din struguri.

Producator: ELLION, Grecia
Detii sau ai utilizat produsul?
Acorda o nota

    Alte produse din categoria Masline in vid